Echinacea & Vitamin C

Veoma efikasan u prevenciji kardiovaskularnih oboljenja jer utiče na kvalitet krvnih sudova.

Kada nabrojimo sva lekovita svojstva koja poseduje Echinacea možemo da kažemo da je opravdano zovemo imuno generatorom. Tu su flavonoidi, vitamin C, aklamidi, eterična ulja, polisaharidi, glikoproteini i inulin. To je glavni razlog što smo razvili Whole purple instant pastillu koja ima zadatak da daje podršku organizmu tokom sezone virusa i gripa. Dokazano poseduje imunostimularno, antibakterijsko i antivirusno delovanje kod infekcija respiratornog sistema I urogenitalnog trakta. Sa dodatnim unosom vitamina C ubrzavate zarastanje rana i preloma i ubrzavate borbu organizma protiv raznih infektivnih bolesti.

Veoma efikasan u prevenciji kardiovaskularnih oboljenja jer utiče na kvalitet krvnih sudova.

Aktivni sastojci 3 pastile %NRV*
Suvi ekstrakt herbe echinacee (Echinacea Purpurea) 8:1 51 mg
Vitamin C 80 mg 100%

Sredstvo za povećanje zapremine (sorbitol, manitol), kiseline (vinska, limunska,
jabučna), L-askorbinska kiselina, ekstrakt cveta ehinacee, arome, protiv zgrušavanja
agens (magnezijum stearat), boja (crvena cvekla).

UPOTREBA: Deca preko 12 godina: 1-2 pastile dnevno. Odrasli: 2-3 pastile dnevno. Polako rastvorite pastu u ustima. Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu i zdravu ishranu način života. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Zadržati van domašaja dece. Proizvod nije namenjen deci do 12 godina, trudnice i dojilje i osobe preosetljiv na bilo koji od njegovih sastojaka. Prekomerna upotreba može izazvati a laksativni efekat. Ne koristite duže od 10 dana u kontinuitetu. Nije preporučuje se osobama sa sistemskim i autoimunim oboljenjima kao što su tuberkuloza, leukemija, multipla skleroza i HIV. Čuvati zaštićeno od vlage na temperaturi ispod 25 °C

Sredstvo za povećanje zapremine: sorbitol, manitol, kiseline: vinska, limunska, jabučna, L-askorbinska kiselina, ekstrakt herbe echinacee purpurea, aroma, sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijum stearat.

UPOTREBA: Upotreba: 2-3 pastile dnevno polako otopiti u ustima.
Dodaci ishrani nisu zamena za uravnotezenu ishranu i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Čuvati van domašaja dece. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na njegove sastojke. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. Ne preporučuje se imunokompromitovanim osobama (leukemija) .
Čuvati na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od vlage.