Žalfija & Bokvica

Otkriće koje spašava glas.

Nemate formirano mišljenje o sirupima, a vaša deca negoduju konstantno?

Ono što nudimo je pastila obogaćena biljnim ekstraktima žalfije i bokvice i aromama prirodnog ulja mente piperite.

Žalfija i bokvica – antimikrobno i antibiotsko dejstvo estara ovih dveju biljaka je zaboravljeno. Korisitili smo ih kao lek do pronalaska antibiotika, a danas kada su bakterije evoluirale brže od nauke antibiotika vraćamo ove lekovite biljke na recepture apoteka.

Osnovni zadatak, ”Whole blue”, preparata je smanjeno lučenje pljuvačke i kupanje bolnih krajnika i ždrela. Nakon što isprovociramo pljuvačne žlezde aromom, rezultat je momentalan, bolovi u grlu prestaju. Kombinacija žalfije i bokvice sinergistički utiče na smanjenje osećaja nadražaja i grebanja u grlu i deluje umirujuće na glasne žice. Pastile se polako otapaju u ustima i tako omogućavaju njihovo produženo delovanje u usnoj duplji i grlu.

Estri žalfije i bokvice pored antibiotskog i antimikrobnog momentalnog dejstva imaju i spazmolitičko dejstvo (opuštanje glatkih mišića) te će zajedno sa estrima aromatične mente opustiti i dezinfikovati napetu muskulaturu usne duplje.

Preporuka za konzumaciju :

– 2-3 pastile dnevno za odrasle

– 1 pastila dnevno za decu stariju od 12 godina

Preporučuje se svakodnevni unos Whole blue pastila za osvežavanje daha, a može pomoći kod grčeva u stomaku i gorušice.

Aktivni sastojci 3 pastile
Suvi ekstrakt lista bokvice (Plantago lanceolata) 8:1 150 mg
Suvi ekstrakt lista žalfije (Salvia Officinalis) 8:1 240 mg

Sredstva za povećanje zapremine (sorbitol, manitol), kiseline (vinska, limunska, jabučna), suvi ekstrakt listova platana, suvi ekstrakt lista žalfije, arome, sredstvo protiv zgrušavanja (magnezijum stearat).

UPOTREBA: Deca preko 12 godina: 1-2 pastile dnevno. Odrasli: 2-3 pastile dnevno. Polako rastvorite pastu u ustima. Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu i a Zdrav način života. Preporučena dnevna doza ne bi trebalo da bude premašila. Držati van domašaja dece. Proizvod nije namenjen za decu mlađu od 12 godina, trudnice i dojilje i osobe preosetljive na bilo koji od njegovih sastojaka. Prekomerna upotreba može izazvati laksativan efekat. Čuvati zaštićeno od vlage na
temperatura ispod 25 °C.

Sredstvo za povećanje zapremine: sorbitol, manitol, kiseline: vinska, limunska, jabučna, suvi ekstarkt lista žalfije, suvi ekstrakt lista bovice, aroma, sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijum stearat.

UPOTREBA: 2-3 pastile dnevno polako otopiti u ustima.
Dodaci ishrani nisu zamena za uravnotezenu ishranu i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Čuvati van domašaja dece. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na njegove sastojke. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. Čuvati na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od vlage.