O proizvodima

Zanimljivom strukturom pastile i pažljivo odabranim aromama kreirani su najsočniji vitamini i najlepši ukusi lekovitog bilja “Whole” suplemenata.

Predanim radom, istraživanjem i proučavanjem različitih elemenata dostigli smo vrhunac kombinovanja dok je projekat u celosti rezultirao najfinijom notom, ukusom koji zadovoljava vaše kriterijume.

Naša kompanija teži ka tome da ostane dosledna svojoj misiji posvećenoj kreiranju proizvoda, sasvim jedinstvenih na tržištu.

Jer samo je najbolje dovoljno dobro!

WHOLE je najefektniji način unošenja aktivnih sastojaka u organizam. Aktivni materijali WHOLE suplemenata se resorbuju u metabolizam u trenu. Ogroman trud uložen je da bi se stalo na put mučnim procesima i poteškoćama pri navikavanju na gutanje gorkih i tvrdih pastila. Neophodnim vitaminima, mineralima kao i  estrima lekovitog bilja promenili smo mesto resorbovanja i  kreirali potpuni užitak.

Praktično i skladno pakovanje Whole pastila Vam obezbeđuje za 5 do 7 dana aktivnog korišćenja ali i obavezuje na isto toliko potrebnog unosa suplemenata. Dejstvo je prisutno, dok se osećaj pritiska prilikom korišćenja potpuno pretvara u osećaj zadovoljstva.

Trudili smo se da na različite načine iznova zadovoljimo očekivanja i potrebe naših potrošača, pa smo stoga osmislili čitavu lepezu suplemenata različitih ukusa koji danas čine prepoznatljiv brend “Whole”.

Whole pastile pružaju mogućnost da bez dodatnih opterećenja poboljšate svoju rutinu i dobijete snagu koja vam je potrebna da sa lakoćom obavite sve svoje obaveze uz manje stresa. Povećajte unos hranljivih materija i osetite poboljšanje produktivnosti uz umanjenje umora na kraju dana.

Pre nego što se odlučite za neku od Whole pastila, zapitajte se koji su Vaši ciljevi?

Više energije? Snažnije kosti? Poboljšan apetit? Održavanje zdravlja i imunog sistema? Lečenje bolnih i upaljenih krajnika?

Da, na pravom ste mestu!

Već samim odabirom pastila kao najpraktičnijeg vida unosa suplemenata ste načinili prvi korak ka zdravijem životu. Preostalo je još samo da se odlučite za kombinaciju koja odgovara lično Vama i prati Vaš bioritam.

Ne doživljavajte Whole samo kao obavezu unosa obicnih pastila i doživećete magiju.

Predstavljamo Vam asortiman proizvoda koji će zasigurno postati sastavni deo Vaše svakodnevice.