Whole” RED B12

Da li ste znali da Vitamin B12 ima važnu ulogu u balansu našeg raspoloženja, poboljšava varenje, čisti organizam od toksina?

Našem je telu vitamin B12 potreban za pravilno formiranje crvenih krvnih zrnaca, zbog čega nedostatak ovog vitamina može dovesti do pojave megaloblastične anemije.

Vitamin B12 jeste vitamin koji upravlja metabolizmom, vitamin koji doprinosi normalnom stvaranju eritrocita i aktivno učestuje u eliminaciji umora i iscrpljenosti.

Suplement koji sadrži Vitamin B12 na mapi suplemenata postao je najtraženiji u 21. veku. Istorija ne pamti da je na zahtev medicine, bromatologija nekom aktivnom materijalu povećala preporučeni dnevni unos 100 PUTA , odnosno sa 10 micg na 1000 micg.

Čak i samo 1 % apsorpcije se smatra se vrlo uspešnim, jer je problem usled apsorpcije Vitamina B12 hroničan i poznajemo ga kao ”Intrinsic factor”.

“Intrinsic factor” je protein dvanaestopalačnog creva i usled smanjene koncentracije ovog glikoproteina apsorpcija Vitamina B12 je apsolutno nemoguća. Medicina je jasno prepoznala, ”intrinsic factor”, faktor koji omogućava apsorpciju Vitamina B12.

Pažljivo odabranim voćnim kiselinama i mikroinkapsuliranim aromama jagode želeli smo da izazovemo povećanje koncentracije ptijalina u usnoj duplji i otvorimo magistrale pljuvačnih žlezda, tako ih pripremajući za lakšu apsorpciju Vitamina B12.

Ovakvim načinom, “Whole RED “ konzumacije preporučujemo samo 3 pastile od po 170 micg, a ukupno do 510 micg.

Aktivni sastojci 3 pastile %NRV*
Vitamin B12 510 mcg 20400%

Sredstva za povećanje zapremine (sorbitol, manitol), kiseline (vinska, limunska, jabučna jabuka), cijanokobalamin, arome, agens protiv zgrušavanja (magnezijum stearat), boje (kurkumin, crvena cvekla, antocijanini).

UPOTREBA: Odrasli: 2-3 pastile dnevno polako se rastvaraju u ustima.
Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu i a zdrav način života. Preporučena dnevna doza ne bi trebalo da bude premašila. Držati van domašaja dece. Proizvod nije namenjen za decu, trudnice i dojilje i osobe preosetljiv na bilo koji od njegovih sastojaka. Prekomerna upotreba može izazvati a laksativni efekat. Čuvati zaštićeno od vlage na temperaturi ispod 25 °C.

Sredstvo za povećanje zapremine: sorbitol, manitol, kiseline: vinska, limunska, jabučna, cijanokobalamine, aroma, sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijum stearat.

UPOTREBA: 2-3 pastile dnevno polako otopiti u ustima.
Odrasli: 2-3 pastile dnevno polako se rastvaraju u ustima.
Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu i a
Zdrav način života. Preporučena dnevna doza ne bi trebalo da bude
premašila. Držati van domašaja dece. Proizvod nije namenjen
za decu, trudnice i dojilje i osobe
preosetljiv na bilo koji od njegovih sastojaka. Prekomerna upotreba može izazvati a
laksativni efekat. Čuvati zaštićeno od vlage na temperaturi
ispod 25 °C, zaštićeno od vlage.